Jag godkänner att mitt IP-nummer sparas och att cookies används, för statistik och för att förbättra min användarupplevelse. Mer om cookies.

Verktygsraden

Markera en eller flera mediefiler genom att klicka på bilderna. När du gör en markering visas verktygsraden i skärmens nedre kant.

• Ladda ner mediefiler i originalformat.
  • Tagga mediefiler med fördefinerade taggar för din organisation eller lägg till fria taggar.
  • Flytta mediefiler mellan album eller mellan arkiv om du använder dig av flera arkiv.
  • Dela mediefiler till en extern part via nedladdningslänk som automatiskt blir ogiltig efter tre månader. Läs mer under Dela
  • Ta bort mediefiler
  • Bildspel visar bilder i helskärm för presentationer.
  • Alla/ingen, markerar respektive avmarkerar mediefiler.

Läsanvändare har en begränsad meny med valen Ladda ner, Dela och Bildspel som fungerar som beskrivningen ovan.